BECİ (ÇAMLICA) KÖYÜ SİTESİ www.BeciKoyu.Com • Başlık görüntüleniyor - KÖYÜMÜZ ÖĞRENCİLERİNE BURS

KÖYÜMÜZ ÖĞRENCİLERİNE BURS

Köyümüzün Yetiştirdikleri

Moderatör: BeciliAdminler

KÖYÜMÜZ ÖĞRENCİLERİNE BURS

Mesajgönderen AbdullahSAHIN » 28 Nis 2010 08:44

1975-1981 Yılına kadar becinin o çamurlu yollarında okula gelip giderken çok rezil olurdum ayakkabı yok elbise yok ama ozamanın şartları buydu 81 sonrasında ortaokula gidince babam bizi okutuyordu durumumuz çokta iyi olmasa bile sonuçta şehirde okuduk buna yurtların katkısı ve özellikle beci köyünündeki bazı yardımseverlerin katkısı vardır bunu unutmam vefasızlık olur Çünkü babam memur maaşıyla ne kadar okutabilirdiki. Bugün bazılarına göre basit bazılarına göre iyi yerlerdeyiz Bizler ve bizlerden daha iyi yerlerde olupta geride kalanlar Okumak isteyipte okuyamayan köy çocuklarına sahip çıkmalı diye düşünüyorum. Beci köyünün yetiştirdiği çok değerli insanlar var yardım etmeye hazır İyide nasıl olacak?? Bunun için bir hesap açılmalı buralara yardımlar yapılmalı ve ihtiyaç sahiplerine bu paralar yollanmalı bu hesapları herkes burdan yada banka hesaplarından görebilmeli kim ne kadar yatırmış, kime ne yollanmış. peki kime ne kadar yardım yapılacak? bu konuda da aklıma ilk gelen bir anket düzenlernir % oy oranına göre yardım yapılabilir. Tabi bunlar bir hayal ürünü projesi belki bizden görürlerde başkalarıda böyle bir faydalı işe kalkışırlar Kim yaparsa yapsın. Sonuçta hayır işleri için yarışmak peygamberimizin sünetindendir Allahın Emridir "Siz hayır işlerinde yarışın. Nerede olursanız olun sonunda Allah hepinizi bir araya getirir. şüphesiz Allah her şeye Kadirdir." (SÛRE-İ BAKARA,148.âyet)
http://www.becikoyu.com bağlantı verdiği sitelerin içeriğinden sorumlu değildir
Kullanıcı avatarı
AbdullahSAHIN

Nerelisiniz: Bozdoğan

Dön Köyümüzün Yetiştirdikleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir